Jij hebt een liefdevolle Vader!

Wat zou jouw antwoord zijn op de vraag: ‘wie ben jij?’ Je antwoord zal te maken hebben met je identiteit. Vandaag wil ik je bemoedigen dat je geprogrammeerd bent voor succes! 

Vader-kind relatie 

Een aantal dagen geleden fietste ik langs een eetcafé in Delft genaamd: Vaderloos. Dat woord zette mij aan het denken. Er zijn zoveel mensen vaderloos opgegroeid. Of sommige van ons zijn opgegroeid in een verstoord beeld van een vaderfiguur. De duivel breekt vaak relaties tussen vader en kind, omdat het invloed heeft op het beeld dat je hebt van je hemelse Vader. 

Statistieken vertellen ons dat als je vader een alcoholist is, je tien keer meer kans hebt om het zelf te worden! Maar de Bijbel verteld ons in 1 Johannes 3:1 ‘Ziet, welk een liefde in ons de Vader heeft gegeven, dat wij kinderen Gods genoemd worden, en wij zij het (ook).’  

Goddelijk DNA 

Wie je ouders ook zijn, of in welke situatie je ook bent opgevoed – dit is geen verassing voor God. Hij wist welke mensen je zou tegenkomen en welke obstakels overwonnen moesten worden. Hij heeft jou de juiste genen gegeven.  

Begrijp je wel wie je Vader is? Gelovige, je was geen ongelukje. Je bent niet gewoontjes. Voel je niet down door wat mensen je hebben aangedaan. Je bent een persoon met een bestemming. Je bent geschapen voor succes. Niets of niemand kan het plan dat God voor je heeft gemaakt veranderen. Je bent getalenteerd, uitgekozen en sterk. Je bloedlijn is vol met kampioenen!  

Zeg tegen jezelf: ‘Ik ben een kind van God. Mijn ouders hebben mij misschien niet gegeven wat ik nodig heb, of omstandigheden hebben mij geen kans gegeven, maar ik weet welk DNA mijn hemelse Vader in mij heeft gelegd. Ik ben opnieuw geprogrammeerd door de Schepper van hemel en aarde!’ 

Activeer je genen

Je geestelijke genen zijn binnen in jou en wachten erop om geactiveerd te worden! Omring jezelf met mensen die geloof tot je spreken. Het leven is te kort om je te omringen met negatieve, jaloerse of gemene mensen. Jouw hemelse Vader houdt van je en wil dolgraag tijd met je besteden.

Ik verklaar dat elk goed ding dat God in jou heeft gelegd tot vervulling komt. Dat familie vloeken jou niet langer in de greep houden. Ik spreek uit over elk persoon die dit leest succesvol zal zijn en dat hij/zij vrijmoedig tot zij/haar goddelijke bestemming gaat!  

Kijk tip! Een prachtige, christelijke film op Netflix: ‘Overcomer’ van Alex Kendrick.

2 gedachten over “Jij hebt een liefdevolle Vader!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *